Sıktığınız ellerdeki kan üzerinize bulaşır dikkat edin
Reklam
Veysel İlhan

Veysel İlhan

Sıktığınız ellerdeki kan üzerinize bulaşır dikkat edin

30 Haziran 2024 - 20:02

Şayet Haymanacılar ve gençlik yapılanmanız başta olmak üzere bir kısım kamulaştırılmış stk larımız ,muhafazakarlığı din, milliyetçiliği milli görüş gösterip , “dinsizler geleceğine bunlar kalsın” iç sesiyle ,mevcut iktidarla     dirsek temasını ve gönül bağını sıklaştırmayı tercih etmeyip genel başkanlarını ve istişare sonucunu destekleseydi , Temel bey belki devlet başkanı  yardımcısı olacaktı.

Kritik bir kaç puanın alınmaması için ellerinden geleni yaptılar. İttifakımız için kıllarını kıpırdatmadılar .

Temel bey cumhurbaşkanı yardımcısı olsa Filistin meselesi muhalefette kalan Akp ve toplumsal tepkiye dönüştürülecek bu sebeple bizim ve Kılıçdaroğlu üzerinde oluşan baskı ,limanlarımızı , gemilerimizi , lojistiğimizi kullandırmayacaktı.

Siz stk sorumsuzları ,genel başkanımıza baskı yapacağınıza ,yıllarca “ABD nin açtığı koridorla iktidara geldiler” diye eleştirip 15 Temmuz sonrası akp nin açtığı koridorda yürümeyi istikamet üzere yürümek olarak göstermeyi bırakıp ,iktidara baskı yapacak eylem oluştursanız belki bu vebalinizi telafi edebilirdiniz.

Sıktığınız ellerdeki kan üzerinize bulaşır dikkat edin.

***
gönüllülük esasına dayalı kardeşlik hareketiz , nihayetinde hedefimiz cennete gitmek onun için de dünya yurdunu adil bir yapmak ( burayı mecazen cennete çevirmek ) göremiz. 

Herkes görevini yaparken aynı teçhizat ile donanmasını gibi aynı mermiyi atması da beklenmez bazısı füze atar bazısı su taşır , bu sebeple ne su taşıyanlar daha önemsiz ne de füze atanlar daha mühim herkes gücünün yettiğince , 

bazen üslubunuzu harflere yansıtmadığımız oluyor arkadaşlarımız merminin kendisine zarar verdiğini düşünüyor böyle durumlarda durup hedefe bir daha kilitlenmek gerek , mermiyi halem kendine geliyor hissediyorsa belli ki yanlış yerde duruyordur böyle durumlarda yapılması gereken ara ara yakın atışlar yapıp hatalı duranı doğru yere yollamaktır..

eleştiri yazılarım bu gaye ile yazıldı . Mermiyi kendine gelmiş hissedenler durdukları yeri kontrol etsinler zira yaylım ateş başladığında arada kalırlar
 

Bu yazı 54 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar