Saadet partisinin başkan adayı kimi ilgilendirir?
Reklam
Veysel İlhan

Veysel İlhan

Saadet partisinin başkan adayı kimi ilgilendirir?

24 Haziran 2024 - 21:42

Saadet partisinin başkan adayı , iktidarın tepesi ve saadetin tabanından başka kimsenin ilgisini çekmez .

İktidarın tepesi burası ,dağıldıkça , küçüldükçe mutlu , “kendi içinde kavga etsin” diye de yakinen takip ediyor .

Kavga edecek vaktimiz yok kendimize güldürecek halimiz de

Sadettin tabanı ise kurtuluş gemisinin kaptanı istikamet vericisi gördüğü parti başkanı takip ediyor .

O taban yabana atılmaması gereken bir topluluk , nice dereden su içmeden geçti .

Birkaç sosyal medya fanatiği sizi kızdırmasın gücendirmesin.

Sonradan yüzünüze bakamayacagınız sözleri kimse için sarfetmeyin .

Süreç iki adaylı bir seçime evrildi her iki adayı seven ve destekleyen mutlaka olacaktır .

Ne yergide ne sevgide ifrada girmeden kendi adayınızı belirleyip. Fanatiklere gönül kırıcılara saldırganlara kulak asmadan yolunuza devam edin.

Bende delegeyim seçim gününe beş gün var ve bende bir adayı destekliyorum, bu diğer adayın kötü olmasından dolayı bir tercih değil desteklediğimin daha iyi yöneteceğine ilişkin bir kanaat .

Temennim hangi aday kazandırsa kazansın dışarda temsilde Temel beyin dik duruşuna sahip olsun, özgür özel pozunu verdirmesin iktidar , ancak içerde Temel Bey gibi olmasın , iktidara toz kondurmayanlar eski makam ve konforunda olmasınlar.

Temennim hangi aday kazanırsa kazansın dışarda Temel beyin bilgeliği ile ferasetiyle konuşsun “islamcı değiliz müslümanız” diye haykırsın. Muhafazakarlık ile Müslümanlık arasındaki farkı anlatsın, ancak içerde temel bey gibi olmasın , muhafazakarlığı din ,milliyetçiliği milli görüş , gösterip etliye sütlüye karışmayanlara , iktidara yararlı stk ünvanı arkasından konfor alanı oluşturulmasına izin vermesin.

Temennim hangi aday kazanırsa kazansın dışarda Temel bey gibi oyun kurucu olsun, yüzde beşlik blr hareketi ülke gündemine taşısın,grup kurduracak siyaset geliştirsin, yeniden meclise taşısın. Ancak içerde temel bey gibi olmasın seçimlerde kendini ve söylemini umursamayan karşı propaganda yapan , kendini davaya ihanet ile suçlayan , iktidarın açtığı koridorlarda yürüyen  kitlenin göstermelik “değnek “göstermesine aldırmasın.

Şimdilik iki aday var her ikisi de bu süreci kavgaya mahal vermeden götürmeli , iktidara karşı tavırlarına , muhalefete karşı tutumlarını, iktidar ile dirsek temasını kutsayan , pozisyonlarını istikamet paravanı altına saklayanlara karşı tavırlarını net olarak ortaya koymalı.

Ben böyle derim.

Ben Ankara da değilim uzaktan bunları gördüm , bunları söylemeyi görev bildim

Bu yazı 145 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum