Reklam

UYKUMUZ GELMEDİ !!!

Nihayet gecenin bir vakti olmasına rağmen uykumuz gelmeden,heyecanlı bir maç izledik.

UYKUMUZ GELMEDİ !!!

Nihayet gecenin bir vakti olmasına rağmen uykumuz gelmeden,heyecanlı bir maç izledik.

UYKUMUZ GELMEDİ !!!
23 Ağustos 2024 - 13:05

Sen Anlat Trabzonspor

Bu tarz oynadığınızda hem kendinizi savunmuş,hem herkese cevap vermiş,hem özgüveninizi geri getirmiş olursunuz.Taraftar çok şey istemiyor aslında.
Maçın genelinde iyi mücadele eden,rakibe yakın oynayan,bloklar arası mesafeyi doğru ayarlayan,top bizdeyken veya baskı yediğimizde hızlı paslarla çıkan,önde baskı yapan,dönen topları alan,hava topunda etkin olan,oyuna kenardan zamanında müdahale eden özellikler bizim açımızdan sevindirici maddeler..Rakibi iyi analiz ettiğimizi de belirtelim.
Sağ bek pozisyonu için kendi yerinde bile hala istenileni veremeyen devşirme Ozan'ın yerine altyapıdan o mevkinin oyuncularını denesek nasıl olur ?
Okay için çok kolay faul yaptığını,yerini çok rahat boşalttığını belirtelim.Daha dikkatli olmalı.Mendy'i çok iyiydi.Ortada oynamaya devam.
Enis Destan sonuç yapacak pozisyonları çok bulamadı,bulduklarında da eksik kaldı ama rakibi bozacak gücü yerinde.Forma giydikçe ritim kazanabilir. Doğru zamanda bazen Draguşla, bazen Poyraz'la bile baskı yapılabilir.
Orsiç uzun zaman sonra ilk onbirde şans buldu.Etkili ve heyecanlı oyunu bizleri memnun etti.İlerleyen haftalar için umutlu olduk.
Dünkü maçın özeti şu : Formayı adaletli ve doğru dağıtıp,doğru taktik üzerine çalıştığınızda mevcut oyunculardan verim alabilirsiniz.
Tur için avantaj bizde.Daha diri olan, fırsatlar bulup kaçıran bizdik.İnşallah Trabzon'da da aynı hevesli futbol ile rakibin üstüne gider,turu kaparız.

Bu haber 180 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum