Reklam

ULAŞ TEPE ŞİMDİ DE PROTOKOL UYGULAMASINI KALDIRDI

Cenazelerde Fotoğraf Paylaşmıyor, Silah Atılan Düğünlere Gitmiyor

ULAŞ TEPE ŞİMDİ DE PROTOKOL UYGULAMASINI KALDIRDI

Cenazelerde Fotoğraf Paylaşmıyor, Silah Atılan Düğünlere Gitmiyor

ULAŞ TEPE ŞİMDİ DE PROTOKOL UYGULAMASINI KALDIRDI
07 Haziran 2024 - 10:54

Altınordu Belediyesi

Uyguladığı çalışmalarla vatandaşlardan takdir gören Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, radikal bir karar aldı. Katıldığı cenaze programlarından fotoğraf paylaşmama ve maganda terörüne karşı silah atılan düğünlere gitmeme gibi farklı kararlarıyla dikkat çeken Başkan Tepe, yaptığı açıklamada, “Artık belediyemizin düzenlediği organizasyonlardaki protokol uygulamasını kaldırıyoruz. Halkımızla her platformda iç içe olacağız” dedi.
Türkiye’nin en genç belediye başkanları arasında yer alan ve açıkladığı çeşitli uygulamalarla vatandaşların sevgisini kazanan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kentteki sorunları çözmekle birlikte aldığı radikal kararlarla da dikkat çekiyor. Şehrin dört bir yanında hizmet seferberliği başlatan Başkan Ulaş Tepe, belediyenin organizasyonlarıyla ilgili önemli bir karar aldı. Altınordu Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2’nci Birleşiminde konuşan Başkan Tepe, bugünden itibaren Altınordu Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonların hiçbirinde protokol uygulaması yapılmayacağını söyledi.

“GEREKİRSE EN ARKA SIRAYA OTURUR ORGANİZASYONU TAKİP EDEBİLİRİM”

Başkan Ulaş Tepe, şöyle konuştu:
“Belediyemiz gerek kültür sanat alanında gerekse de diğer alanlarda birçok etkinlik ve organizasyon yapıyor. Bu organizasyonlarda misafirlerimiz, davetlilerimiz ve vatandaşlarımızın rahat etmeleri için sandalyeler koyuyoruz. Tabi vatandaşlarımız ister istemez bilmediği için ayırılan koltuklara oturmuş oluyor. Onları oturdukları yerden bizler kaldırmak istemiyoruz. Bu konuda daha önceden çalışma arkadaşlarıma gerekli uyarılarda bulunmuştum ve özellikle bu konuda hassas davranmalarını istemiştim. Ben gerekirse misafirlerimizin yanına veya en arka sıraya da oturur organizasyonu takip edebilirim. Bu nedenle biz de protokol uygulamasını tümüyle kaldırma kararı aldık. Bundan sonraki süreçlerde belediyemizin organize ettiği hiçbir etkinlikte protokole özel bir yer ayırmayacağız.”
Öte yandan Başkan Tepe, belediyenin kültür sanat etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.



 

Bu haber 130 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum