Reklam

Trabzonspor taraftarının Abdullah Avcı ya mektubu gündem oldu...

Trabzonspor taraftarının yazısı gündem oldu. İşte, Taraftarın duygu ve düşüncelerini naifce ifade eden o harika mektup:

Trabzonspor taraftarının Abdullah Avcı ya mektubu gündem oldu...

Trabzonspor taraftarının yazısı gündem oldu. İşte, Taraftarın duygu ve düşüncelerini naifce ifade eden o harika mektup:

Trabzonspor taraftarının Abdullah Avcı ya mektubu gündem oldu...
11 Ağustos 2024 - 23:03



"Sevgili Abdullah Avcı;

2020-21 sezonunda takımın başına geçmen için sosyal medyada yangın seviyesinde propaganda yapanlardan biri olarak bunları sana hiç bir art niyetim olmadan yazıyorum. 

İlk geldiğin takım şu an sahip olduğun takımın çok çok altındaydı. O gün sabır ve defans oynayarak en iyi yerde bitireceğiz dedin. Eyvallah dedik. Dediğini yaptın. Sonra şu transferler gelsin şampiyon olacağız dedin. Geldi. Olduk. Hatta ben sana o kadar güvendim ki 2021 Mart ayında seneye Mart ayında şampiyonuz dedim. Nisan ayında olduk. 

O şampiyonluk gayri resmi şekilde kesinleştikten sonra sana bir şeyler oldu. Kibrin aldı başını gitti. Takıntılarından vazgeçemez bir adam oldun. 

Şampiyonluk sonrası başarısızlıklarda demeçlerin ayrı bir skandal. Bunlar tarihimizde var, nem, artık futbol böyle, yan pasa devam edeceğiz, final hedefti vs vs. 

Bugün ligin belki de en büyük düşme adayı karşısında hiç bir üstünlük kuramadın. Şut atamadın hocam. İnadından Enis'i bile son dakikalarda oyuna aldın. Sırf bakın santrforum yok demek için. 

Hocam ilk geldiğinde gel diye çağıran biz bugün senden nefret eder hale geldik. 

Başkan sana sınırsız bir kredi verdi. İnanılmaz zor bir ekonomide bu kadar transfer yaptı. Kaldı iki eksik. Bu eksiklikleri gidermek de hoca maharetidir zaten ki her takımda mutlaka eksik olur. Bunları bahane edemezsin. Biz çok daha kötü kadroların neler yaptığını canlı gözlerle izledik. Üç futbolcu ile şampiyonluk yarışı verdik. Kalecisiz şampiyonluk yarışı verdik. 
Takımımız faul bile yapamıyor hocam. Tepkisiz, ruhsuz, hedefsiz. 

Ben beş gol yediğimiz Malatya maçında hoca savundum. Ne olduğunu görüyordum. Bugün seni savunmuyorsak bu sorun bizim değil senin. Sorun skor değil zihniyetin. 

Başkanın bunca emeğini zayi etme. Onun sana verdiği değeri ona verseydin bugün Enis çok daha önce girerdi oyuna. Ben bunları yazarken daha maç bitmemişti. Ama o kadar emindim ki yenemeyeceğimize başladım yazmaya. Ben ömrüm boyunca yenemeyiz demedim. Yenileceğimiz kesin maça bile beş atarız derim. Ama şu an yenemeyiz diyorum. Ben bu stadyumun içinde büyüdüm. Bu yaşıma kadar benim için isyan sembolü bu takım için kara gömlek giydim. Artık pembeye düştük hocam. Ben ömrümde böyle kanım çekilmiş gibi maç izlemedim. Eskiden maç izlerken kıpkırmızı olurdum. Şu an sanki kendi cenazemi izliyorum. Hissizim. Bize bunu yapma. Lütfen!"

Bu haber 346 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum