Reklam

Trabzonspor taraftar gruplarından VİRA sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı

Vira gurubundan yapılan açıklama şöyle:

Trabzonspor taraftar gruplarından VİRA sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı

Vira gurubundan yapılan açıklama şöyle:

Trabzonspor taraftar gruplarından VİRA sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı
26 Ağustos 2023 - 21:53

Değerli Trabzonsporlular;

 
Sezon öncesinde yapmış olduğumuz açıklamada Trabzonsporumuzun en umutsuz sezon başlangıçlarından birini yapmak üzere olduğunu öngörerek, yönetim zaafiyetinden oluşan endişelerimizi paylaştık.
 
Mart ayında göreve başlayan Ertuğrul Doğan başkanlığındaki yönetim kurulu, Nisan ayından bu yana da mevcut teknik direktörümüzle çalışıyor. 
 
Geride kalan süreçte yönetim kurulunun futbol takımımızın yeni sezon yapılanması anlamında hiç bir planının olmadığı, olsa da uygulanacak yönetim becerisinin ortaya konamadığını yaşayarak ve üzülerek, Trabzonspor’a yakışmayan bir görüntüye maruz kalarak görüyoruz.
 
Yapılan sponsorluk anlaşmaları başarılı bir operasyon olsa da, bu anlaşmaların Trabzonspor’un verim alamadığı oyunculara verdiği milyonları bile karşılayamayacağı, dolayısıyla Trabzonspor’un yalnızca ekonomik anlamda atılacak adımlara değil, bir futbol aklına, vizyona, yönetim becerisine ihtiyacı olduğu açıkça ortadadır.
 
Kimsenin Büyük Trabzonspor’a bu acziyeti yaşatmaya, her müsabakada bu çaresiz tabloyla baş başa bırakmaya hakkı yok.
 
Trabzonspor tarihinde, geçmişte, kulüp ve yönetenler adına önemli bir caydırıcı unsur olan yerel basını bugün onlar adına utandığımız bir şekilde etki alanınıza almanız, yönlendirdiğiniz diğer unsurlarla birlikte olumlu bir tablo ortaya koyma çabanız, ne yazık ki Trabzonspor’un gerçeklerinin çok uzağında.
 
Sayın Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu;
 
Önce efsanemiz Özkan Sümer’in söylediği, sizin de defaatle tekrarladığınız gibi; “Trabzonspor kimsenin cebine sığmayacak kadar büyük bir kulüptür.”
 
Mevcut yönetim anlayışınızla bu tablonun değişmesi olanaksızdır.
 
Lütfen Trabzonspor’a daha fazla zarar vermeden, Trabzonsporluluk sorumluluğuyla hareket edin, yapmanız gerekeni yapın, istifa edin.
 
VİRA

Bu haber 313 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum