Reklam

Trabzonspor forvet konusunda beklemeye geçti

Onuachu konusunda yüksek bonservis engeline takılan Trabzonspor, yıldız oyuncuyu satınalma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu ve beklemeye geçti.

Trabzonspor forvet konusunda beklemeye geçti

Onuachu konusunda yüksek bonservis engeline takılan Trabzonspor, yıldız oyuncuyu satınalma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu ve beklemeye geçti.

Trabzonspor forvet konusunda beklemeye geçti
15 Haziran 2024 - 21:44


Anlaşılamaması halinde kulübü ile büyük ölçüde anlaşama sağlanan Roman Yaremchuk B planı olarak bekletiliyor.

Geride bıraktığımız sezonu LaLiga ekibi Valencia'da kiralık olarak geçiren Yaremchuk başarılı bir performans gösteremedi. 
Yıldız oyuncu 29 maçta 4 gol attı.

Bonservisi Belçika ekibi Club Brugge’de olan Yaremchuk, Ukrayna milli takımı ile EURO 2024’de boy gösterecek. Oyuncunun burada göstereceği performansa göre taliplerinin artması riskini almak istemeyen Bordo-Mavililer, ön protokol imzalamak için yoğun çaba harcasa da oyuncu turnuva sonrasında imza atmak istiyor. 

Yaremchuk daha önce yaptığı açıklamada için kulübü Club Brugge'de kalmak istediğini açıklamıştı. Oyuncunun Kulübü ile yapılan görüşmelerde ilerleme sağlandığı gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor Yönetimi EURO 2024 öncesi imza attıramaması halinde bu oyuncu ile anlaşmayı düşünmüyor.  

JENS ODGAARD  VE  YUSSUF POULSEN İÇİN KİRALAMA SEÇENEĞİ MASADA..

Geçtiğimiz sezon başı gündeme gelen Jens Odgaard, yeniden  Trabzonspor'un radarında... İtalyan medyası, bonservisi Bolonga'da olan ve düzenli forma şansı bulamayan Odgaard için kiralama formülünü kullanabilir.. İtalyan basını Odgaard'ın Trabzonspor’a gitme ihtimalinin çok yüksek olduğunu yazıyor.. 

YUSSUF POULSEN İÇİN ARSENAL BEKLENİYOR..

Diğer seçenek ise Almanya'da Leipzig'de forma şansı bulamayan oyun zekasıyla ön plana çıkan Yussuf Poulsen..Ceza sahası içinden ve dışında etkili gol vuruşları ile dikkati çeken Poulsen'in Leipzig'de durumu kritik. Çünkü  Leipzig'in genç santraforu Benjamin Sesko ile Arsenal görüşmelerini sürdürüyor. Leipzig genç oyuncu için 60 Milyon Euro istiyor. Bu transferin  gerçekleşmesi  durumunda Poulsen transferinin zora girebileceği bildiriliyor.

Trabzonspor bu oyuncu için satınalma opsiyonlu kiralama yapmak istiyor. Leipzig kulübü 1.92 boyunda olan Poulsen için Trabzonspor ile ön görüşme gerçekleştirildiği öğrenildi. Trabzonspor'un bu oyuncu için 1.2 Milyon Euro yıllık kiralama teklifinde bulunduğu iddia ediliyor.

Bu haber 74 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum