Reklam

SUNAY AKIN, ORDULULARLA BULUŞACAK

Altınordu Belediyesi’nden Babalar Günü’ne anlamlı etkinlik SUNAY AKIN, ORDULULARLA BULUŞACAK

SUNAY AKIN, ORDULULARLA BULUŞACAK

Altınordu Belediyesi’nden Babalar Günü’ne anlamlı etkinlik SUNAY AKIN, ORDULULARLA BULUŞACAK

SUNAY AKIN, ORDULULARLA BULUŞACAK
07 Haziran 2024 - 11:00

Altınordu Belediyesi 


Altınordu Belediyesi, her yıl haziran ayının üçüncü haftasında kutlanan Babalar Günü için muhteşem bir etkinliğin altına imza atmaya hazırlanıyor. Altınordu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünce hazırlanan etkinlik çerçevesinde Şair-Yazar Sunay Akın, Ordulularla bir araya gelecek.
Milli bayramların ve geleneklerin coşkusunu dört bir yanda yaşatan Altınordu Belediyesi, özel günleri de unutmuyor. Mayıs ayında Anneler Günü’nü birbirinden güzel etkinlilerle kutlayan Altınordu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, bu kez de Babalar Günü için program hazırladı. Her yıl haziran ayının üçüncü haftasında kutlanan Babalar Günü’nde; şair, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu usta sanatçı Sunay Akın, Altınordu’da sevenleriyle buluşacak. Halka açık olarak 13 Haziran’da Ordu Üniversitesi Morfoloji Binası’nda düzenlenecek etkinlik, saat 20.00’de başlayacak.
“MUHTEŞEM BİR PROGRAM HAZIRLADIK”
Altınordu Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Dr. Onur Yılmaz, etkinliklere tüm Altınorduluları davet ederek, “Kültür ve sanatla yaşayan bir şehir inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her ay faaliyetlerimizi çeşitlendirerek, vatandaşlarımızın kültür ve sanatla iç içe olmasını istiyoruz. Bu yıl Babalar Günü’nün de içinde olduğu 13 Haziran tarihinde muhteşem bir program hazırlayarak, vatandaşlarımızın karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. Bu kapsamda çarpıcı hikâyeleri ve sunumuyla herkesin yakında tanıdığı Şair-Yazar Sunay Akın’ı şehrimizde misafir edeceğiz. Güzel bir etkinlik olacağına şimdiden inanıyorum. Tüm vatandaşlarımızı programımıza bekliyoruz” dedi.
Dr. Onur Yılmaz, Altınordu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün haziran ayı için hazırladığı etkinlik takvimine ise Altınordu Belediyesi’nin sosyal medya platformlarından ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.



 

Bu haber 102 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum