Reklam

Şehidimizi Törenle Memleketine Uğurladık

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır, Memleketi Sakarya’ya Uğurlandı.

Şehidimizi Törenle Memleketine Uğurladık

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır, Memleketi Sakarya’ya Uğurlandı.

 Şehidimizi Törenle Memleketine Uğurladık
18 Eylül 2024 - 17:54

Resim
Gülyalı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır, yol emniyet kontrol devriyesi görevi sırasında kontrolden kaçan bir motosikletin çarpması sonucu şehit oldu.
Gülyalı İlçe Jandarma Komutanlığınca 18 Eylül 2024 tarihinde 08.00-10.00 saatleri arasında Ordu-Giresun karayolu Divane Camii mevkiinde icra edilen yol emniyet kontrol devriyesi görevinde, saat 09.50sıralarında, durdurulmak istenilen motosiklet sürücüsünün durmayarak, kendisine çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır  için Ordu İl Jandarma Komutanlığı önünde bir  tören düzenlendi.
Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır’ın naaşı, Ordu İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirilen tören alanına getirildi. Törende, saygı duruşunda bulunuldu ve şehidimizin özgeçmişi okundu. Daha sonra, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek tarafından dua edildi. Şehidimiz Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır’ın naaşı burada düzenlenen törenin ardından karayoluyla Samsun Çarşamba Havalimanına, oradan da askeri uçakla memleketi Sakarya’ya uğurlandı.
Vali Muammer Erol, Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.




 

Bu haber 47 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum