Reklam

OBKD Başkanı Yeniden Sefai Uzunyurt Oldu

OBKD Başkanı Yeniden Sefai Uzunyurt Oldu.

OBKD Başkanı Yeniden Sefai Uzunyurt Oldu

OBKD Başkanı Yeniden Sefai Uzunyurt Oldu.

OBKD Başkanı Yeniden Sefai Uzunyurt Oldu
21 Ocak 2024 - 21:30



Ordu Basın Kuruluşları Derneği (OBKD) kongresinde Yoğun bir katılımın olduğu kongre, oldukça ilginç diyaloglara sebep olurken, milletvekili Cemal Enginyurt'un konuşmasına cevaplar verirken, ''Burası Kongre salonu, Siyaset Yapılan Meclis Salonu Değil'' diyerek tepkilerini ifade ettiler.
Bir diğer önemli konu ise, Altaş TV İstanbul Temsilcisi Murat DOĞAN'ın yönetim listesinde olmadığını, ''Gazetesi olmayan, basın ile alakası olmayanların ana kadroda yer alması sebebi ile istifa ediyorum'' diyerek istifa dilekçesi sunmasıydı.
Her dönem coşkulu geçen ve bu kongrede isteksiz ve salona gelen misafirlerin karşılanmasından tutun da, OBKD ye bağlı diğer gazetecilerin ve basın mensuplarının gazete logolarının olmaması katılımcılar arasında dikkat çektiği görüldü.
Siyaset ve sanat camiasından, iş dünyası ve çeşitli firma sahipleri, dernek başkanları ve birbirinden kıymetli her kesimden insanımızın katıldığı Ordu Basın Kuruluşları kongresine katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum diyen başkan Sefai UZUNYURT, her ne kadar olumsuzluklar olsa da, biz bizeyiz. Basın mensubu arkadaşlarımızın bu özel gününe katılmanız bizleri mutlu etti.
 İnanıyorum ve diliyorum ki, bundan sonra basın mensubu arkadaşlarımızın karşılaştığı sorunları gerek belediye, gerek ise meclise Ankara'ya kadar taşıyacağız diye konuştu.
Bir çok hemşerimizin bu soğuk hafta sonunda kongremize katılması bizleri mutlu etti. Her bir katılan vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ali Yazan/ Ordu

Bu haber 802 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum