Reklam

Köfteci Yusuf meselesi gerçekte nedir? Ne değildir...

Doğru resmi bir rapor var. Normalde 3 numune alınır. Bir tanesi şubede, 2 tanesi laboratuvara gider. 1 tanesi ile analiz yapılır. Diğer numune şahit numune olarak saklanır.

Köfteci Yusuf meselesi gerçekte nedir? Ne değildir...

Doğru resmi bir rapor var. Normalde 3 numune alınır. Bir tanesi şubede, 2 tanesi laboratuvara gider. 1 tanesi ile analiz yapılır. Diğer numune şahit numune olarak saklanır.

Köfteci Yusuf meselesi gerçekte nedir? Ne değildir...
10 Ekim 2024 - 12:14

Kutbettin Bingölbali


Köfteci Yusuf

1996 da İznik 'te ki ilk 6 masalı küçük dükkanından itibaren tanırım. 20 Küsür sene ürün verdik. İş hayatından ayrıldıktan sonra da hiç görüşmedim. Eminim ki Türkiye de ki her üretici kendisiyle çalışmak ister. Bir barkod ürün değil toplamda 11 barkodluk kendi markalı ürünlerini de yaptık. Bu tip işletmelerde kar marjınız düşük olur ama sürüm çok yüksek olduğundan ciddi cirolar yapabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim ki bu süre zarfında 1 defa düşük kaliteli ürün yapalım talebi gelmedi. Gelseydi de biz zaten o toplara girmezdik. Ülkede gerçekten bir gıda terörü var. Kendi sektörüm de de insan sağlığını düşünmeyen tağşiş listesine giren çok firma gördüm. Fakat çokta helalinden çalışalım, temiz ürün satalım diyen köklü şirketlerimiz de var. He niyetin bozuksa her türlü sahtekarlığı yaparsan, 2-3 yıl sonrada kesin batıp yok olup gidersin..
Mantıken düşünün 278 tane şubesi, 20 binden fazla personeli, 30 yıllık mazisi olan yerli bir firmanın patronusunuz, ciro olarak türkiye nin 1 no lu resturant zinciri olmuşsunuz. Bir sürü düşmanınız !!!, rakibiniz var. Gözdesiniz!!! Bu aşamada bir sabah kalktığınızda ben ürünlerime domuz eti karıştırayım diyorsunuz!!!! İnsan gerizekalı olsa bunu yapar mı!!!!
Doğru resmi bir rapor var. Normalde 3 numune alınır. Bir tanesi şubede, 2 tanesi laboratuvara gider. 1 tanesi ile analiz yapılır. Diğer numune şahit numune olarak saklanır. Bir test yapılır sonuç çıkar.!! Çıkan rapor doğrudur. Rapora itiraz edildiğinde diğer şahit numune ile tekrar tahlil yapılır. Tabi bu süreçte listeye girip yayınlandıysanız bittiniz!!!! Eminim ki şuan çoğu insan bu sonuca haklı olarak inandı, midesi bulandı. Niyeti varsa da gitmekten vazgeçti.. Direk herkesin kafasında her gittiğimiz de domuz yedik duygusu var. KUMPAS !!! olamaz mı ?
Anlamadığım konu bu kadar gündem olmuşken bir açıklama yapılmaz. Eti karkas halinde merkezi fabrikaya alırız. Kameralı son derece teknolojik üretim yerinde, sadece kadın kasaplarla!!! pırıl pırıl ortamda işleriz mamul haline getiririz diye bir açıklama gelmez. Onunda bir sebebi mutlaka vardır. Bu ülkede paranı faize yatır. Hiç bir iş yapma kenara çekil kafasında bir sürü insan varken, üretim, istihdam, ekonomiye katkı sağlamak isteyen işadamı olmak gerçekten zor. !!
Allah yardımcısı olsun....
#Serkankara
@serkankara
#köfteciyusuf
#yusufakkaş
@yusufakkaş

Bu haber 70 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum