Reklam

Federico Valverde 'nin ibretlik hayat öyküsü

Federico Valverde: "Çocukken imkanlarımız çok kısıtlıydı. Babam kumarhanede güvenlik görevlisiydi. Annem bir giyim mağazında çalışırdı. Ek iş olarak fuarlara giderdi.

Federico Valverde 'nin ibretlik hayat öyküsü

Federico Valverde: "Çocukken imkanlarımız çok kısıtlıydı. Babam kumarhanede güvenlik görevlisiydi. Annem bir giyim mağazında çalışırdı. Ek iş olarak fuarlara giderdi.

Federico Valverde 'nin ibretlik hayat öyküsü
16 Kasım 2023 - 18:18

Babam evin dışında hortumla üstüme su tutardı. Bizim havuzumuz böyleydi. Sınıf arkadaşlarımın evime gelmesini istemediğimi hatırlıyorum. Çünkü TV'de sadece 3 kanalımız vardı. Televizyon küçük bir masanın üzerindeydi. Dokunsan düşecekti. Futbol sayesinde ailemin durumu değiştirebildim."

"Size Real Madrid'e transfer hikayemi anlatayım. Güney Amerika'da U17 Şampiyonası'nda oynuyordum. Oteldeyiz. Annem ve babam da otelde başka odada kalıyorlardı. Annem aradı. 'Hemen odamıza gel. Real Madrid'den gelen adamlar.' var dedi. Şaka yapıyor sandım önce. Koştum odaya. Daha önce hiç görmediğim 2 adam vardı. Annem ağlıyordu. Ne düşüneceğimi bilemedim. Adamlar bana 'Biz Real Madrid'den geliyoruz. Bizimle birlikte önemli bir yıldız olacaksın. Senin ve ailenin Madrid'e taşınmanızı istiyoruz.' dediler. Annem ile göz göze geldik. Sonra dedim ki, 'Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz? Dünyada 500.000 tane futbolcu var. Real Madrid kalkıp beni mi isteyecek?' dedim. Annem bana 'Fede kapa çeneni. Kendine gel. Biz seninle dalga geçmiyoruz.' dedi. O anda dondum kaldım. Babamı sordum. Lobideymiş. Hızla koştum. Babam diğer futbolcuların aileleriyle oturuyordu. 'Babaaaa!!! Babaaaa!!! Real Madrid'den beni istemeye geldiler.' diye bağırdım. Babam da bana 'Ne demek Real Madrid'den geldiler? Neredeler şimdi?' diye sordu. Sizin odanızda dedim. Babam da bana 'Real Madrid yetkilileri bizim odamızdaysa senin burada ne işin var aptal oğlum! Koş odaya.' dedi.

"Real Madrid genç takımdaki ilk antrenmanım sonrası soyunma odasındayız. Futbolcular duşa girecekti. Herkeste marka iç çamaşırı var. İçimden 'Kim bilir bu kaç paradır dedim.' Sonra da Umarım benim iç çamaşırımda delik yoktur.' diye dua ettim. Ben duşa girmedim. Telefonumda sanki çok önemli bir şeye bakıyormuş gibi oturdum ve 20 dakika zaman öldürdüm. Arkadaşlar da duştan çıkınca bana 'Fede bir sorun mu var? Niye duşa girmiyorsun?' diye sordular. Kendimi hiç bu kadar küçük hissetmemiştim. O gün iç çamaşırı almaya gidip 'En iyisinden 10 taneye ihtiyacım var.' dedim."

The Players Tribune

Bu haber 545 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum