Reklam

ARİF SIRTKAYA YAZDI: YETKİSİ OLANIN BİLGİSİDE OLSUN..

TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu beyaz oy pusulasını seçerek artık futbolumuzda beyaz sayfa açıyoruz derken çok anlamlı da mesajlar verdi.

ARİF SIRTKAYA YAZDI: YETKİSİ OLANIN BİLGİSİDE OLSUN..

TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu beyaz oy pusulasını seçerek artık futbolumuzda beyaz sayfa açıyoruz derken çok anlamlı da mesajlar verdi.

ARİF SIRTKAYA YAZDI: YETKİSİ OLANIN BİLGİSİDE OLSUN..
22 Temmuz 2024 - 20:29

 Umarım verdiği bu mesajları uygulayacak aman efendim, tamam efendim demeyecek tek dertleri Türk futbolunun içerisine düştüğü olumsuzluklardan çekip çıkartacak yeterlilikte idealist kadrolarla olacağı gibi verilen doğru söylemlerle eylem bütünlük kazanmış olacaktır. İşte o zaman bu çürümüşlükle mücadele başlamış olur.  Yeterli kararlılık, şeffaflık, dürüstlük baş tacı edilsin.  İlk etapta kurulların istifası çok doğru bir karardı.  Kararlılığın işareti gibiydi. Girdikleri yol dikenli bir yola hiçmi hiç benzer tarafı olmadığını iyi bilenlerdenim girdikleri yol cam kırıkları ile dolu olan değil yürümek koşmaları gereken bir yol olduğunu da biliyorum. Ancak işleri çok zordur ama imkansız değildir. Acizane görebildiğim konu başlıkları ile devam edeyim. Öncelikle dedesi, babası hakem diye dede'den toruna geçen adına sistem dedikleri bu ucubeye aynı şekilde gördüğünü değilde sistem böyle diye diyenleri temizlemekle işe başlarsanız sağlam temeller atmış olursunuz. Çünkü bu iki kurul şıracının şahidi sözünü çok önemsetiyor bana birde yanlış hatırlamıyorsam ikiyüz,üçyüz'ün üzerinde birbirine akraba hemde not veren varsa gelde bu çorbada tat, tuz ara! Bulabilene aşk olsun.  Gelelim zurnanın son deliğine çark böyle dönünce hak edipte klasmana çıkamayanlar, hak etmeyipte klasman düşürenler onlarcasının dertlerine derman olunuz. Yine yineliyorum bu haksızlığa dur demek için TFF yönetimine talip biz demediniz mi! Ve bir hatırlatma daha bu dönen çarpık çarklar yığınla hak öğütüyor. YETKİSİ OLANIN BİLGİSİDE OLSUN. SON SÖZÜM BİR AN ÖNCE TÜRK FUTBOLUNU YABANCI ÇÖPLÜĞÜNDEN LÜTFEN KURTARIN.ALT YAPILARI FORMALİTEDEN İBARET GÖREN KULÜPLERİ MERCEK ALTINA ALIN. TÜFAD İLE BİRLİKTE BU KANAYAN YARAYA PARMAK BASMALISINIZ. TÜRK OLUP YABANCI ÜLKELERDE ÜST DÜZEY OYUNCULAR REVANŞDA OLURKEN TÜRKİYEDE'Kİ OYUNCULARIN SAYILARI NEDEN CILIZ KALIYOR. GEREKİRSE ÜNİVERSİTELERLE BİRLİKTE BU KONU GÜN IŞIĞINA ÇIKARILMALIDIR. BAŞTA BELİRTTİĞİM GİBİ NEDENLERE NİÇİNLERE ÇARE OLURSUNUZ.  BİRİLERİNİN DEĞİL TÜRK FUTBOLUNUN HAYKIRIŞINI ÇARESİZLİĞİNİ ÇARE OLURSUNUZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN......

Bu haber 270 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum