Ulugöl'deki Kırık Iskele Her An Yıkılabilir...

29 Eylül 2015 - 21:39

Her gün yerli ve yabancı turistlerin akımına uğrayan Ulugöl, tehlike saçıyor. Göl üzerine tahtadan yapılan iskelenin kırık olması adeta kazaya davetiye çıkarıyor.

Gölköy ilçesine bağlı Haruniye ve Süleymaniye Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan Ulugöl, tehlike saçıyor. Göl üzerine tahtadan yapılan iskelenin bazı bölümlerin kırılması ve tahtaların sallanması kazaya davetiye çıkarıyor. 7’den 70’e her kesim insanın uğrak noktası olan Ulugöl yetkililerden ilgi bekliyor.

Vatandaşlar tepkili

Altınordu’dan Ulugöl Tabiat Parkına gezemeye gelen Koray Aksu, Ulugöl’ün bakıma ihtiyaç duyduğunu dile getirdi. Aksu, “Arkadaşlarımız ile beraber, Ulugöl’e gezmeye geldik. Fakat karşılaştığımız tablodan memnun değiliz. Fotoğraf çekinmek için çıktığımız iskelenin tahtalarında oluşan kırıklıklar beni ve arkadaşlarımı korkuttu. İskelenin üzerine çocuklar çıkıyor, buradan aşağıya bakıyorlar. Dengelerini kaybedip düşseler sorumluları kim olacak. Her tahta sallanıyor.

Bunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Hürriyet Gazetesi ömre ömür katan yer olarak göstermiş ama iskelede meydana gelecek bir kaza can alabilir. Bu yüzden yetkililerin bir an önce bu soruna el atıp, bu tehlikeyi ortadan kaldırması gerekir” dedi.