Trabzonspordan ayrılan Mark Bartra'nın veda mesajı:

11 Temmuz 2023 - 23:30

Trabzonspor İspanyol futbolcu Mark bartra ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı sonlandırdı. Ünlü futbolcu duygu dolu bir mesajla veda etti. İşte Bartra'nın veda mesajı:



"Teşekkürler Trabzonspor! Şimdi veda vakti. Trabzon'a geldiğim ilk günden son güne kadar bana gösterdiğiniz sevgi için hem takım arkadaşlarıma hem de özellikle taraftarlarımıza teşekkür ederim. Benim için çok özel ve farklı bir macera oldu; farklı bir kültür, aynı zamanda çok güzel köşeleri olan, kuzeyinden güneyine, çok tutkulu, mütevazi, sevecen ve bu kulübe aşık insanların olduğu, büyük bir ülke.

Sahada güzel anlar yaşadığım, her maçta onur ve cesaretle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım ve aynı zamanda da herkes için zor bir sezon oldu. Türkiye'nin bu tarihi ve büyük kulübünde forma giyen ilk İspanyol oyuncu olmak bir ayrıcalıktı. Şampiyonluklar kazanmayı hayal ettim ama gerçekleşmedi, ancak yaşadığım, öğrendiğim her şey ve hepsinden önemlisi yıl boyunca hem Trabzon sokaklarında hem de birlikte stadımızdaki koşulsuz desteğiniz hep benimle olacak.

Uzaktan, her zaman en iyisini dileyeceğim! İlk günden beri bana gösterdiğiniz ilgi için tüm takım arkadaşlarıma, tüm kulüp çalışanlarımıza, medyaya, başkanlarımıza ve yöneticilerimize, Abdullah Avcı ve ekibine bana Bordo-Mavi formayla oynama fırsatını verdikleri ve Nenad Bjelica ve ekibine gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum. Sizi hep hatırlayacağım!

Arkadaşınız Marc. 

Bize her yer Tabzon!