Trabzonspor Ndayishimiye'yi gündemine aldı...

29 Haziran 2024 - 23:28

Yeni Malatyaspor'a milyonlar kazandırmıştı! Şimdi Trabzonspor istiyor..



Transferde hızlı davranan ve takıma takviyeler yapan Trabzonspor yönetimi, orta saha için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, bir dönem Malatyaspor ve Başakşehir formalarını giyen Youssouf Ndayishimiye'yi gündemine aldı.

Fransız basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor 25 yaşındaki defansif orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor.

Ndayishimiye, geçtiğimiz sezon 11 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ile transfer olduğu Nice’te 26 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Burundili oyuncu, daha fazla süre alabileceği bir takıma transfer olmayı hedefliyor. Kariyerinde 143 maçta 13 gol ve 8 asist ile dikkat çeken Ndayishimiye, Malatyaspor'da oynadığı dönemde kulübe önemli katkılarda bulunarak milyonlar kazandırmıştı.Trabzonspor, oyuncuyu kadrosuna katarak orta sahadaki gücünü artırmayı hedefliyor.

Trabzonspor’un Ndayishimiye’yi satın alma opsiyonu ile kiralamak istemesi, oyuncunun mevcut kulübü Nice’te yeterli süre alamamasıyla örtüşüyor. Bordo-mavililer, Ndayishimiye'nin defansif orta saha rolünde takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyor.