RECEP KARA'DAN KAMUOYUNA DUYURULUR

13 Temmuz 2023 - 15:57

Bugün memleketim olan Ordu -Ünye ilçemizde yağlı pehlivan güreşleri yapılmaktadır. hemşehrilerim neden burada yoksun orduda yapılan güreşlere neden gelmiyorsun ,diyerek haklı sitemlerini ilettiler .

Raif Çevirme,  
Yurdun dört bir yanında sevilerek icra edilen ata sporumuzun etkinliklerinin yapıldığı yerlere davet edildiğimiz organizasyonlara ekibim ile birlikte katılım sağlamaktayız .ancak birkaç yıldır şahşıma karşı memleketimden Ordu ilinden birtakım kişi ve kişilerce kasıtlı bir şekilde mobbing yoksayma gibi birtakım girişimler olduğunu maalesef görmekteyim .

Kurban bayramı haftasında orduda 5 güreş organizasyonunun hiçbirine davet edilmedim Ünyeli olarak Ünye ye dahi güreşlere gelmemin önü kasıtlı olarak kesilmektedir .

Altınordu bel başkanı ve Kumru bel başkanlarımız sayın Aşkın tören ve yusuf yalçuva başkanlarımız yapacakları etkinliklere bizzat kendileri defalarca irtibat kurarak davet etmişlerdir teşekkür ediyorum.bu iki organizasyona katılım sağlayacağım .ancak bunların dışında Ordu ilinde başka bir organizasyona ,Aybastı perşembe yaylası gürrşleri dahil davet edilmediğimiz yerde olmamız mümkün değildir .bu işin arkasında olan ilgili şahış ve ekibi kendilerine yakışanı yapıyorlar.yaptığınız kasıtlı uygulamaları unutmayacağım .sadece yurdumuzun muhtelif yerlerinde ekim ayı sonuna dek yapılacak anlaşma sağladığımız güreş etkinliklerinde ORDU -ÜNYELİ RECEP KARA olarak yer alacağım .

Ordu da bir söz vardır kapı danasından …………. Olmazzz ???ben tüm hemşehrilerimin takdirine bırakıyorum kalın sağlıcakla
T.C 2004-2007-2008-2016 yılı
Kırkpınar başpehlivanı Ordulu RECEP KARA