ORDU-İSTANBUL YOLLARININ GÜZEL KAPTAN'I EFSANE OLDU

22 Ağustos 2023 - 16:42

Otobüs şoförü "Çirkin Kaptan" adıyla tanınan Buket Yaman, otobüs içerisinde çektiği kısa videolar ile kısa zamanda büyük bir takipçi kitlesi oluşturdu.



Otobüs şoförü Buket Yaman, son zamanların en dikkat çeken fenomenlerinden bir tanesi oldu. Kamil Koç firmasında çalışan Buket Yaman, Ordu ile İstanbul arasında şoförlük görevini yürütüyor. Hangi güzergahta çalıştığına dair gelen yoğun sorulara cevap veren Buket Yaman, sefer bilgilerini takipçileriyle paylaştı
Çirkin Kaptan Buket Yaman, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

"Seferlerle ilgili birçok bireysel mesaj alıyorum. Bu nedenle toplu bir açıklama yapma gereği duydum. İstanbul'da sabit bir güzergahta çalışıyorum ve başka herhangi bir rotam bulunmamaktadır. Her gün aynı seferi gerçekleştiriyorum. İstanbul'dan saat 20.00'de hareket ediyor ve ertesi gün Ordu'dan saat 17.00'de, Samsun'dan ise saat 20.00'de hareket ediyorum."

BİLET ALIRKEN İLK TERCİH BUKET YAMAN

Buket Yaman'ın kullandığı otobüsün özel yolcuları tarafından tercih edildiği belirtiliyor. Özellikle Ordulu yolcuların, bilet alırken tercihini "Çirkin Kaptan" Buket Yaman'dan yana kullandığı söylendi.
 ORDU HABER 52