Ordu da Faturasız Akaryakıt Operasyonu
Ordu'da düzenlenen operasyonda, seyyar olarak faturasız akaryakıt satan bir şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
Ali Yazan/ Ordu
Ordu İl Jandarma Komutanlığı, Batı illerinden temin edilen faturasız akaryakıtların Ordu il merkez ve ilçelerinde seyyar olarak satılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. K.C. isimli şahsın, 52 XX XXXX plakalı aracına yerleştirdiği özel yakıt tankları ve jelikan bidonlarla akaryakıt satışı yaptığı tespit edildi.
Ordu Jandarma Operasyonu Sonuç Verdi
Yapılan takip ve izleme neticesinde, 07 Nisan 2025 tarihinde düzenlenen operasyonda şahıs, faturasız akaryakıt satarken suçüstü yakalandı. Yakalanan araçta yapılan aramada, yetkisiz olarak satışı yapılan ve faturasız olduğu belirlenen malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilenler arasınd 500 litrelik bir yakıt tankı, 6 adet 60 litrelik jelikan bidon, bir adet akaryakıt ikmal pompa düzeneği ve toplamda 250 litre faturasız akaryakıt yer aldı.
Şüpheli Hakkında İşlem Başlatıldı
Olayla ilgili olarak şahıs gözaltına alınırken, suç unsuru malzemelere de el konuldu. Yakalanan şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.