Mesudiyeli Kaymakam Dilara Şenoğlu Vali Yardımcılığına Atandı

24 Ağustos 2023 - 19:26

Türkiye'nin yamaç paraşütü pilotu olan ilk kadın Mülki İdare Amiri Mesudiyeli hemşerimiz Denizli Bekilli Kaymakam'ı Dilara Şenoğlu Vali Yardımcılığına görevine atandı.



Denizli Bekilli Kaymakam'ı Mesudiye Mahmudiye Mahallesinden Dilara Şenoğlu, 24 Ağustos 2023 Tarihli ve 32289 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanan Atama Kararı ile Artvin Vali Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Dilara Şenoğlu Kimdir?

İstanbul doğumlu olan Kaymakam Dilara ŞENOĞLU, aslen Ordu Mesudiyelidir. İlk, orta ve lise eğitimini Giresun'da; lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde tamamlamıştır. 2018 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını kazanarak 107. Dönem Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etmiştir. İl merkez stajını Muğla Valiliği'nde, Kaymakam Refikliği stajlarını Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve Antalya'nın Gazipaşa ilçelerinde tamamlamıştır. Konya'nın Hüyük, Aydın'ın Köşk ve Sinop'un Dikmen ilçelerinde ise yaklaşık 20 ay süre ile Kaymakam Vekilliği görevinde bulunmuştur.
107. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarılı bir şekilde tamamlayarak; İçişleri Bakanlığı'nın 23/06/2021 tarihli olurları Denizli Bekilli Kaymakamı olarak görevine başlamıştır. Yamaç paraşütü pilotu olan Dilara ŞENOĞLU İngilizce bilmektedir.