GÖLKÖYSPOR 2015-2016 SEZONUNU AÇTI

15 Eylül 2015 - 11:59

Gölköyspor, 2015-2016 sezonunu Cumartesi günü Güzelyurt Mahallesi'nde yaptığı antrenmanla açtı. 12 gün boyunca burada kamp yapacak olan Yeşil Beyazlı ekip, ardından antrenmanlarını Gölköy İlçe Sahası'nda sürdürecek.

Ordu 1. Amatör Küme’nin iddialı ekiplerinin başını çeken Gölköyspor, Teknik Direktör Şükrü Bekiroğlu gözetiminde Güzelyurt Mahallesi’nde sezonu açtı. Genç ağırlıklı bir kadro kuran Yeşil Beyazlılarda, Güzelorduspor’un altyapısı başta olmak üzere 19-10 yaşında toplam 10 tane oyuncu transfer edildi.

3 antrenörle çalışıyorlar

Gölköyspor, işi sıkı tutuyor. 24 kişilik oyuncu grubu, Teknik Direktör Şükrü Bekiroğlu başta olmak üzere Antrenörler Ayhan Kamiloğlu ve Serkan Dede’nin eşliğinde antrenmanlarını sürdürüyor.

12 gün sürecek…

Güzelyurt’ta devam eden kampın 12 gün boyunca devam edeceği bildirilirken, ardındfna antrenmanlara Gölköy İlçe Sahası’nda devam edecek. 24 kişi olan oyuncu grubunun ise 35 kişiye çıkacağı aktarıldı.

Bekiroğlu: “Kamp yararlı olacaktır”

Teknik Direktör Şükrü Bekiroğlu, Gölköy’ün Güzelyurt Mahallesi’nde sezonu açtıklarını söyleyerek; “Yeni sezon hazırlıklarına Allahın izniyle başladık. Antrenmanlarımızı Güzelyurt Mahallesi’nde yapıyoruz. Cumartesi günü start verdik. 12 gün boyunca sürecek. Yaklaşık 24 kişilik bir oyuncu grubumuz var. Ancak geçen sezonki iskelet kadrodan fındık nedeniylr kampa katılamayanlar da var. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bu kamp bizim için oldukça yararlı olacaktır” dedi.

Bekiroğlu: “Hedef Play-Off”

Hedeflerini değerlendiren Bekiroğlu, hem iskelet kadroyu korduklarını hem de gelecek vaat eden oyuncular transfer ettiklerini belirterek, hedeflerinin geçen sezonki olduğu gibi Play-Off’a yükselmek olduğunu dile getirdi.

Kamiloğlu: “İnşallah başarılar yakalayacağız”

Gölköyspor Yardımcı Antrenörü Ayhan Kamiloğlu ise, yeni bir oluşumla sezona girmek istediklerini aktararak; “Geçen sezonki iskelet kadromuzu koruduk. Üzerine birde 10 tane genç oyuncu transfer ettik. İnşallah bu sezon yine istediğimiz başarıları yakalarız” diye konuştu.

Dede: “Kamp güzel geçiyor”

Antrenmanların hayet güzel geçtiğini kaydeden Yardımcı Antrenör Serkan Dede ise, 12 günlük kampın ardından sezon için geri sayıma başlayacaklarını ifade etti.

KAYNAK:

http://www.orduhayatgazetesi.com/spor-haberleri/golkoyspor-sezonu-acti.html