Çaykur Rizespor, Manolis Siopis Transferi İçin Yeniden Harekete Geçti

25 Ekim 2024 - 18:57

Çaykur Rizespor, orta saha rotasyonuna güç katmak amacıyla transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Rize Manşet 53Teknik direktör İlhan Palut’ un raporu doğrultusunda, Rizespor, Cardiff City’de forma giyen 30 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Manolis Siopis’i yeniden gündemine aldı. Daha önce Türkiye’de Alanyaspor ve Trabzonspor’da başarıyla forma giyen Siopis, Rizespor’un eski hedeflerinden biri olarak dikkat çekiyor.
Siopis, Trabzonspor’da oynadığı dönemde Rizespor’un radarına girmiş, ancak o dönemde yapılan teklifleri geri çevirmişti. Cardiff City’de bu sezon ilk altı maçta 529 dakika süre almasına rağmen, son dönemde teknik direktör değişikliği sonrasında forma şansı bulmakta zorlanan deneyimli oyuncu, yeni bir meydan okumaya sıcak bakıyor.
Rizespor, Yunan futbolcuyla yeniden temaslara başlarken, teknik direktör Palut’un, "Mutlaka alınmalı" şeklindeki talebinin transferin gerçekleşmesinde önemli bir rol oynayacağı belirtiliyor. Cardiff City ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden Siopis’in, Championship’te forma şansı bulamamasından dolayı mutsuz olduğu ve yeni bir maceraya atılmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.
Çaykur Rizespor’un önümüzdeki günlerde Cardiff City ile resmi görüşmelere başlayarak bu transferi sonuçlandırmak istediği ve Siopis’in de Türkiye’ye geri dönmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında