Çambaşı'ndaki Şato'nun sahibi kim?

13 Ağustos 2015 - 21:12

Evet, Çambaşi Yaylasındaki neredeyse inşaat bitmiş gibi bu Şato'nun sahibi ordu büyükşehir belediye başkanımız Enver Yılmaz.

Daha önce İstanbul milletvekili olan başkanımız orduya gelene kadar memleketinin değerinin farkında değildi sanırım.

Yaylada 1 evi vardı zaten başkanım ordunun başkanı olunca doğanın güzelliklerinin öğlesine farkına varmış ki aydınlar köyünde ..Yaylalarda.. Ve de şehirde kendine ve sülalesine özel mülkler yaptırmaya başlamış. İşin kötü tarafı da yaylalar mera olarak geçiyor ve daha kötü tarafı ise başkanda yapar mı? demeyin başkanımın yayladaki yeni şatosu kaçak mış...edindiğimiz bilgiler bunu söylüyor.

İşin daha da kötüsü başkanımın bu kaçak villası yapılırken Kabadüz belediye başkanımda başkanından aldığı talimatlar doğrultusunda yada başkanından zılgıt yememek için olacak ki bu şato yapılırken neredeyse greyderde görevli gibi çalışmış.. Ne yaptın yener başkanım sen…

Ayrıca duyduğumuz başka bir istihbarat daha var…

Ordunun Kabadüz ilçesine bağlı Çam başı yaylasına bir kayak merkezi başlamıştı. Ancak bu kayak merkezi hala bitmedi. Bir türlü açılamadı. Zamanın içişleri bakanı İdris Naim zamanında tıkır tıkır ilerleyen kayak merkeziden bu aralar çıt yok. Şimdilerde yaylaya havuzlu tesis yapma projesi modada ..bu da hangi akla hizmet ise ..yaylada havuzun ne işi var.. yayla deyince akla doğal göller ve şelaleler gelir.. Kaldı ki havuz zaten şehrin her köşesinde mevcut. Gelelim kayak merkezine ..aldığımız duyumlara göre kayak merkezini ihaleye alan firmanın parası hala ödenmemiş.

Ordu büyükşehir belediyesinin bu firmaya 7 milyon TL borcu varmış. Hatta firmanın avukatı borçların tahsilatı konusunda bir eleman görevlendirmiş. Belediyeye ödeme emri gidince adını bilemediğimiz bir AK bakanımız devreye girip borcu erteletmiş. Yani sizin anlayacağınız kayak merkezinin bitişini biraz zor göreceğiz gibi..