AK Parti'den Bayburt Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

18 Haziran 2018 - 13:20

AK Parti'den Bayburt Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ve milletvekili adayı Fetani Battal, Bayburt Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Yumak, burada yaptığı konuşmasında, Bayburt'un AK Parti iktidarlarıyla birlikte çok ciddi değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını, 2002'de başlayan yatırımlarla Bayburt'un çehresinin de değiştiğini söyledi.

Bu değişimi Bayburt'ta yaşayan herkesin bizzat müşahede ettiğini belirten Yumak, şunları kaydetti:

"Son dönemde de çok büyük yatırımlara imza atılıyor. Geçtiğimiz hafta Başbakanımızın katılımıyla yapılan havalimanı temel atmasını yaptık. Burada yaklaşın 285 milyon liralık bir yatırımdan bahsediyoruz. Yine Arpalı'da askeri kışlamız yapılıyor. Modern bir şekilde inşa edilen 200 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesi inşaatı yine hızla yükseliyor. Yani biz, yapacağız, edeceğiz demiyoruz, yaptık diyoruz ve yine yaparsa AK Parti yapar diyoruz."

Yumak, Bayburt'un her bir noktasında ayrı bir çalışmanın yürütüldüğüne dikkat çekerek, şöyle devam etti:

"Bayburt adeta bir şantiyeye dönmüş durumda. Bizlerin tüm hemşehrilerimizden isteğimiz şu; Hem cumhurbaşkanımıza, hem AK Parti'ye desteğin devam ettirilip Cumhur İttifakı kapsamında Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'na destekte Türkiye birincisi olmak. Devamında milletvekilliği noktasında da yine Türkiye'de derece yapmak."

AK Parti Bayburt milletvekili adayı Battal ise 2001'de kurulan AK Parti'nin uzun ince bir yola çıkan hizmet katarı olduğunu dile getirerek, gelinen noktada, 16 yıllık iktidarı süresince de Türkiye'deki derin ve büyük dönüşüm hareketinin öncüsü olduğunu kaydetti.

Milletin, bu değişim ve dönüşüm hareketi ile onun lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle her zaman arkasında olduğunu dile getiren Battal, "Biz her zaman büyük bir güç olan milletimize şükran borçluyuz. Adalet ve Kalkınma Partisi kurulduğu ilkeleriyle 16 yıldır bir mücadele veriyor. Adaletin tesis edilmesi ve yeniden büyük Türkiye'ye ulaşma sevdasıyla kalkınmayı gerçekleştirmek gibi bir ilkesi var" dedi.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız da 24 Haziran da yapılacak olan seçimlerde milletin uyanık olması gerektiğini ifade ederek, "Türkiye abluka altına alınmaya çalışılıyor. Bu ablukanın atlatılması için sizlere büyük görev düşüyor. Bu konuda ben sizlere başarılar diliyorum." dedi.