24 yaşındaki Melisa Öztürk, kovulduğu restoranı satın aldı.

08 Temmuz 2024 - 10:54

24 yaşındaki Melisa Öztürk, komi olarak çalışırken restoran müdürü ile yaşadığı tartışma sonrası kovulduğu restoranı satın aldı.


Bolu'nun Borazanlar Mahallesi’nde yaşayan Melisa Öztürk, 2022 yılında bir restoranda işe başlamıştı. Komilik ve garsonluk yaptığı bu restoranda, müdürü Kadir Kılıç ile yaşadığı tartışmalar sonucu işten kovulmuştu. Ancak, Melisa Öztürk'ün hırsı ve azmi onu bambaşka bir noktaya taşıdı. Babası Bahattin Öztürk’ün desteğiyle, kovulduğu işyerini satın alarak Bolu’nun en sevilen lezzetlerinin sunulduğu bir restoran sahibi oldu.
"Burada çalışırken kovuldum"
Hırslı bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Melisa Öztürk, “2022 yılının başlarında bu restoranda işe başlamıştım. Komilik ve garsonluk yaptım. Müdürüm Kadir Bey ile yaşadığımız tartışma sonucunda kovuldum. Ancak, bu durum beni daha da motive etti. 2023 yılının Temmuz ayında, babamın da desteğiyle bu mekanı devraldık. Kadir Bey’in beni kovması aslında bu başarıya ulaşmamda önemli bir rol oynadı” şeklinde konuştu.
"Benim ayağım kaymasın diye sektörde kendini egale ettim"
Melisa Öztürk’ü işten çıkaran Müdür Kadir Kılıç, olayla ilgili esprili bir şekilde, “Ona kovmak demeyelim de geleceğini gördüm. Burayı satın alacağının farkındaydım. Hırslı bir çalışandı ve ben de sektörde kendimi korumak için onu işten çıkarttım. Aramızda herhangi bir kırgınlık yok” diyerek duygularını ifade etti.
 KARADENİZ GENÇLİĞİ  ·